hits

SPAGATEN

Processed with VSCO with g3 preset

 

Hei, jeg skal dele noen tips til hvordan man kan bli mykere og gå ned i spagaten. Hvis du gjør disse tipsene hver dag så kommer du til å bli mykere på kort tid. 

 

1. Varm opp. Før du tøyer burde du varme godt opp va 10-15 minutter sånn at musklene er varme før du tøyer. Det er ikke farlig om du ikke varmer opp, men man blir mykere raskere hvis man varmer opp :)

 

2. Ikke tøy for mye. Mange tror at hvis man vil gå ned i spagaten på kort tid så må man tøye så mye som mulig, men det er ikke sant. Hvis du tøyer for mye blir kroppen din støl. Spesielt hvis du tøyer veldig ekstremt, da blir musklene støle og da blir du ikke mykere. Derfor er det smartere å tye annenhver dag. 

 

3. Hvis du vil gå ned i guttespagaten så er denne øvelsen veldig hjelpsom. Finn en vegg og sett deg helt inntil veggen, ta bena opp langsveggen og legg deg ned på ryggen. Split bena fra hverandre så langt ned du kan, målet med denne øvelsen er at bena dine skal så langt ned som mulig. Hold posisjonen for 2 minutter også sakte trekk bena inntil deg når du er ferdig. 

 

4. Hvis du vil gå ned i jentespagaten så hjelper denne øvelsen. Velg en fot som du setter foran deg, la den andre foten gli bakover så langt du klarer. Pass på at kneet som er foran deg IKKE passerer tærne dine. ha rett rygg og press hoftene ned. Hold denne posisjonen i 2 minutter også sakte trekk bena inntil deg når du er ferdig. 

 

5. Husk å puste. Når du puster tøyer du bedre og da blir du mykere. 

 

Håper disse tipsene hjalp og husk hvis det ikke gjør vondt så kommer du ikke til å bli mykere ;) 

 

Skrevet av Steffi <3

2 kommentarer

Sofia

01.12.2017 kl.21:23

Når jeg ser på dette bilde blir jeg motivert til å starte og tøye. Supert bilde det må jeg si!

Anonym

03.12.2017 kl.12:24

Kunne du kanskje laget ut et innlegg hvor du legger ut bilder fra alle aktivitetene dine på en uke? Har lyst til å starte på dans og jeg vet at du driver med dans så jeg lurer på hvordan det er i timene. Hilsen en fra din gamle skole

Skriv en ny kommentar

sportslivet

sportslivet

13, Bærum

Hei! Vi er 4 jenter som driver med ulike sporter. Les bloggen vår for tips, fails og innblikk fra våre treninger.

Kategorier

Arkiv